Belangrijk nieuws voor nieuwe leerlingen van het eerste en het derde jaar

Sint-Eduardus organiseert twee infoavonden: op donderdag 8 en maandag 26 februari.

De infoavond op donderdag 8 februari richt zich specifiek naar leerlingen van het zesde leerjaar en hun ouders. Vanaf deze datum kunnen nieuwe leerlingen zich ook registreren op de site www.meldjeaan.antwerpen.be. Op deze site kunt u zich registreren voor 3 scholen naar keuze in groot-Antwerpen. Meer informatie hierover krijgt u op onze infoavond. Op deze infoavond stellen wij ook computers ter beschikking waarop u uw zoon of dochter kunt registreren. Gelieve dus er zeker voor te zorgen dat u het rijksregisternummer van uw zoon of dochter bij zich heeft. 

De infoavond op maandag 26 februari richt zich naar leerlingen van het zesde leerjaar en hun ouders. Daarnaast zijn ook de leerlingen welkom die zich willen inschrijven  in het derde jaar ASO of LO. Op deze infoavond kunt u kennismaken met de school, directie en leerkrachten, en krijgt u alle informatie over de verschillende studierichtingen.

Eerstejaars die zich vooraf niet registreerden kunnen zich pas inschrijven vanaf 4 juni. Leerlingen vanaf het tweede jaar hoeven zich vooraf niet te registreren op www.meldjeaan.antwerpen.be. Zij kunnen vrij inschrijven vanaf zaterdag 21 april. Op deze dag vindt ook onze opendeurdag plaats.