INSCHRIJVINGEN

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2019-20

Voorrangsregeling broer en zus
Nieuwe leerlingen die reeds een broer of zus op onze school hebben, krijgen steeds voorrang bij inschrijving. Deze inschrijvingsperiode loopt van woensdag 13 februari tot en met woensdag 27 februari.

Nieuwe leerlingen voor het eerste jaar die al een broer of zus hebben hier op school registreren zich vooraf op www.meldjeaan.antwerpen.be.

Aanmeldingen en inschrijvingen eerstejaars
Inschrijvingen voor eerstejaars verlopen via het inschrijvingssysteem www.meldjeaan.beDit betreft een registratie, geen inschrijving! Op deze site kunnen de ouders een top 3 ingeven van hun schoolkeuze binnen groot-Antwerpen. Na registratie krijgen zij een melding van de scholen waar zij definitief kunnen inschrijven. De aanmeldingsperiode loopt van vrijdag 15 maart tot en met vrijdag 5 april. 

Aangemelde leerlingen kunnen zich definitief inschrijven op onze opendeurdag op zaterdag 11 mei (op afspraak). Begin mei zal de school de ouders telefonisch contacteren om een afspraak in te plannen.

De vrije inschrijvingen (d.w.z. de inschrijvingen van de leerlingen die zich niet vooraf hebben aangemeld op www.meldjeaan.be) voor het eerste jaar starten op vrijdag 10 mei (op afspraak). Deze leerlingen kunnen zich ook inschrijven op de opendeurdag van 11 mei van 13u tot 17u (zonder afspraak). Let op: aangemelde leerlingen hebben voorrang, ongeacht het moment van inschrijving. 

Inschrijvingen tweede tot zesde jaar
De inschrijvingen voor de leerlingen vanaf het tweede jaar starten de eerste schooldag na de paasvakantie, op dinsdag 23 april (op afspraak). Op zaterdag 11 mei vindt onze opendeurdag plaats van 13 tot 17 u waar u zich ook kunt inschrijven (zonder afspraak). 

Voor inschrijvingen vragen wij u om een geldig identiteitsbewijs van de leerling mee te brengen.