INSCHRIJVINGEN

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2019-20

Voorrangsregeling broer en zus
Nieuwe leerlingen die reeds een broer of zus op onze school hebben, krijgen steeds voorrang bij inschrijving. Deze inschrijvingsperiode loopt van donderdag 21 februari tot en met woensdag 13 maart.

Nieuwe leerlingen voor het eerste jaar die al een broer of zus hebben hier op school hoeven zich vooraf NIET te registreren op www.meldjeaan.antwerpen.be.

Aanmeldingen en inschrijvingen eerstejaars
Inschrijvingen voor eerstejaars verlopen via het inschrijvingssysteem www.meldjeaan.beDit betreft een registratie, geen inschrijving! Op deze site kunnen de ouders een top 3 ingeven van hun schoolkeuze binnen groot-Antwerpen. Na registratie krijgen zij een melding van de scholen waar zij definitief kunnen inschrijven. De aanmeldingsperiode loopt van maandag 1 tot en met vrijdag 26 april.

Eerstejaars, zowel zij die zich wel als niet hebben geregistreerd via www.meldjeaan.be, kunnen zich komen inschrijven op woensdag 29 mei. De ouders worden hierover telefonisch gecontacteerd.

inschrijvingen tweede tot zesde jaar
De inschrijvingen voor de leerlingen vanaf het tweede jaar starten op zaterdag 4 mei. Op deze dag vindt ook onze opendeurdag plaats van 13 tot 17 u. Voor deze inschrijvingen hoeft vooraf geen afspraak te worden gemaakt.

Voor inschrijvingen vragen wij u om een geldig identiteitsbewijs van de leerling mee te brengen.