INSCHRIJVINGEN

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2020-21

Voorrangsregeling broer en zus
Nieuwe leerlingen die reeds een broer of zus op onze school hebben, krijgen steeds voorrang bij inschrijving. Hiervoor dienen zij zich vooraf eerst aan te melden op www.meldjeaan.antwerpen.be. Deze inschrijvingsperiode loopt van maandag 10 februari tot en met vrijdag 21 februari. Na deze periode contacteert de school de ouders om een afspraak voor inschrijving vast te leggen.

Aanmeldingen en inschrijvingen eerstejaars
Aanmeldingen voor eerstejaars verlopen via www.meldjeaan.antwerpe.beDit betreft een registratie, geen inschrijving! Op deze site kunnen de ouders een top 3 ingeven van hun schoolkeuze binnen groot-Antwerpen. Na registratie krijgen zij een melding van de scholen waar zij definitief kunnen inschrijven. De aanmeldingsperiode loopt van maandag 16 maart tot en met vrijdag 3 april. 

Aangemelde leerlingen kunnen zich inschrijven op onze inschrijvingsdag eerstejaars op zaterdag 9 mei van 9 tot 13 u. (op afspraak). Vanaf 6 mei zal de school de ouders telefonisch contacteren om een afspraak in te plannen. 

De vrije inschrijvingen (d.w.z. de inschrijvingen van de leerlingen die zich niet vooraf hebben aangemeld op www.meldjeaan.antwerpen.be) voor het eerste jaar starten op maandag 11 mei (op afspraak). 

Inschrijvingen tweede tot zesde jaar
Onze opendeurdag vindt plaats op zaterdag 25 april van 13 tot 17 u. Nieuwe leerlingen kunnen zich op deze dag doorlopend inschrijven (zonder afspraak).

Inschrijven kan eventueel ook vanaf maandag 20 april, telkens op dinsdagen tussen 13 en 15.30 u. of op donderdagen tussen 9.30 en 11 u. (enkel op afspraak).

Voor inschrijvingen vragen wij u om een geldig identiteitsbewijs van de leerling mee te brengen.

Infoavonden

Eerste graad: maandag 16 maart om 19 u.

Eerste en tweede graad: dinsdag 31 maart om 19 u.